Aktuellt hos KBMEDIA, ditt digitala tryckeri & produktionsbyrå

AKTUELLT HOS KBMEDIA

Grattis Lasse!

40 år i familjeföretaget KBMEDIA!

”Att hitta just den där unika lösningen för kunden och få den där kittlande känslan av tillfredsställelse att ja, vi gjorde det igen, med kluriga lösningar, tänka utanför boxen, lyssna, bolla idéer med hela KB-Gänget. Det gör mig varm i hjärtat och gör att jag älskar att gå till jobbet varje dag”

Lars ”Lasse” Sandberg, VD & ägare av KBMEDIA firar 40 år på KBMEDIA nu i år. KBMEDIA grundades redan 1965 av Lasses far Göran Sandberg. Att ständigt utveckla nya produkter, hitta lösningar för kunden är och har alltid varit en stark drivkraft hos i familjeföretaget.

– Vi ser fram emot våra fortsatta framgångar, tillsammans med vårt erfarna KB-team är jag övertygad om att KBMEDIA kommer att fortsätta leverera kundunika digitaltryckta produkter som överträffar våra kunders förväntningar! Vi brinner för det vi gör. Från stort till smått. Och tvärtom. Det finns inga genvägar.

Från det lilla visitkortet till stora helhetslösningar och allt där emellan är det som gör det så roligt, den ena dagen är aldrig den andra lik.

Vi har en slimmad organisation, med ett starkt driv som alltid ger det där lilla extra. Tryckeribranschen har förändrats mycket de senaste åren och vi har anpassat oss och hittat nya vägar. Vi har gjort medvetna val som gjort att vi idag är en helhetsleverantör av digitaltryckta produkter samt vår tjänstedel grafisk formgivning.

Med de orden avslutar Lasse, entreprenören, eldsjälen, sonen som övertog faderns kopieringsbolag, ett litet bolag som blev ett anrikt varumärke i modern anda, ett tryckeri som med medvetna val blev en unik produktionsbyrå.

Lasse Sandberg
Stor skylt

Lasse har alltid glimten i ögat! Det gäller att att ha kul på jobbet 🙂