Fönsterdekor & dekaler till skyltfönster, bilar, uteserveringar
Dekor på glas
Dekor på fönster

Fönsterdekor & dekaler till skyltfönster, bilar, uteserveringar

Vi gör mängder med fönsterdekor till både skyltfönster, bilar, konferensrum, kontor, uteserveringar och mycket mer.

Den här coola dekoren som är monterad på en champangebars uteservering i Halmstad, är tryckt med en gles rastertäthet som blir riktigt snyggt. Ett annorlunda sätt att göra dekor.

NYSKAPANDE DEKOR

Tillsammans med champagnebarens ägare sammanställde vi ord som alla har med champagne att göra, till exempel märken, platser och druvor, ord som symboliserar champagne och gjorde ett kollage av dem.

Orden trycktes sedan med något vi kallar ”KB DOT”-teknik, på väderbeständigt transparent material, med ett grovt vitt raster som vi därefter monterade på glaspartierna på uteserveringen.

Ett uppdrag som blev mycket uppskattat.

SNYGG FOLIERING

Öka din synlighet och skapa igenkänning med snygg foliering runt din uteservering. Sobert frostat eller färgglatt, heltäckande dekor eller delar av glaset, figurskuret eller tryck på frostat, valmöjligheterna är oändliga, vi hjälper dig att lyckas med din kommunikation.

KONTRASTMARKERINGAR

Fönsterdekor kan också används som kontrasmarkeringar på exempelvis Click it up runt en uteservering. Här på restaurang Koi i Halmstad har vi printat logos och symboler samt monterat runt om hela uteserveringen.

Fönsterdekor
Frostad effektfull fönsterdekor

SKYLTFÖNSTER SOM REKLAMPLATS

Skyltfönster är en utmärkt reklamplats. Med frostad dekor ser det snyggt och prydligt ut, framhäver ditt varumärke och ger ett diskret insynsskydd.

KOSTNADSEFFEKTIV KOMMUNIKATION

Att frosta skyltfönster är både kostnadseffektivt samtidigt som det är en utmärkt reklamplats eller varför inte som kampanjmaterial på butiksfönster.

Senaste åren har pop-up-butiker blivet väldigt populärt vid utförsäljningar, tillfälliga butiker, kampanjer etc. Då är det viktigt att synas snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Fönsterdekor och foliering är ett utmärkt sätt att profilera butiken på.

KONTRASTMARKERINGAR PÅ KLARGLAS

Kontrastmarkeringar på klart glas är dekorativt som samtidigt gör gående observanta att det är glaspartier uppsatta.

Kontrastmarkeringar på dörrar och stora glasytor är numera även ett lagkrav och är en del av tillgänglighetsanpassningen som är till för att undvika olyckor.

Det kan vara svårt att veta om din tänkta kontrastmarkering följer de regler som finns, men med KB Media som partner vet du att du får en produkt levererad helt enligt de krav som ställs.

Vi hjälper dig gärna, hör av dig på mail copy@kbmedia.se eller telefon 035-104 105.

Fönsterdekor

KLÄ DINA SKYLTFÖNSTER

Ditt skyltfönster är en utmärkt reklamplats att profilera ditt varumärke. Fönster dekor är både snyggt och effektfullt samt ger synlighet samtidigt som det fungerar som insynskydd.

Kreativ fönsterdekor

KREATIV FÖNSTERDEKOR

Kreativ fönsterdekor piffar upp ett tråkigt fönster samtidigt som det ökar ditt varumärkes synlighet. Låt fantasin flöda, vi hjälper dig att förverkliga din idé!

Frostad fönsterdekor

MÅ SOM EN PRINS PÅ KONTORET!

Luftig och snyggt på konferensrummet Prinsens glaspartier med frostad fönsterdekor gör kontoret trivsamt och snyggt.

Färgad fönsterdekor

FÖNSTERDEKOR I GLADA FÄRGER

En färgglad fönsterdekor sticker ut i mängden, fönsterdekor kan du få i alla färger, storlekar och former.

Kreativ fönsterdekor

SÄLJANDE SKYLTFÖNSTER

Säg det med färg och form – Förmedla ditt budskap enkelt och effektivt med kreativ säljande fönsterdekor. Genomtänkta budskap, kort och koncist fångar intresset hos förbipasserande. Vi hjälper dig gärna att utforma ditt nya budskap, maila eller ring oss redan idag, copy@kbmedia.se eller 035-104 105

folierade glaspartier

KOMBINERA HELFROSTAT MED DELVIS FROSTADE PARTIER

Snyggt på kontoret med frostad fönsterdekor som insynskydd på de nedre fönsterpartierna i kombination med delvis frostade glasrutor ovanför som på så vis bevarar ljusinsläpp och ger en luftig känsla.

Vår kreativa ateljé

Har du en idé om hur du vill synas mer? Hör av dig till oss så hittar vi en lösning för dig!

Vi på KB Media har en hel ateljé med kreatörer. Text, bild, färgval, materialval, design och produktion kan vi hjälpa dig med för att du ska nå ut med ditt budskap på bästa vis. Boka gärna ett möte med oss, online eller på kontoret i Halmstad så berättar vi mer, copy@kbmedia.se eller 035-104 105. Vi ser fram emot att höra av dig!

Här kan du se ett urval av dekor vi har gjort

« av 2 »