Dox projektportal hanterar dina dokument i dina projekt

Projektportalen Dox hanterar dina dokument

Dox projektportal

Dox Projektportal hanterar dina dokument

Du som driver stora byggprojekt vet hur viktigt varenda liten detalj är i planering för att projektet sak hålla ihop och flyta på. Med Dox projektportal har du allt du behöver på samma plattform, ritningar, tillhörande dokument, bilder data och allt annat som hör till ditt projekt. Ett enkelt, lättanvänt webbaserat system som ger dig tid över till annat.

DOX gillar dokumenthantering. Gilla DOX.

Följ oss på Facebook och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna kring DOX.

Sverige upplever ett bostadsbyggande vars like vi inte sett sedan miljonprogrammets dagar. Skillnaden mellan då och nu är att vi lever i en digital värld där bygghandlingar och samtliga övriga dokument måste lagras och göras tillgängliga för alla inblandade.

I en digital värld är det även enklare att hålla sig uppdaterad. Håll dig uppdaterad kring DOX – Projektportalen som håller ihop Sveriges byggprojekt.

Hör av dig till oss på KBMEDIA om du vill veta mer om Dox.

Intercopy säljer tjänsten Dox – Projektportalen som håller ihop Sveriges byggprojekt

Intercopy är ett rikstäckande nätverk av avancerade serviceföretag inom tryck, kopiering och digital informations hantering. KBMEDIA är delägare i Intercopy AB som utvecklar och marknadsför projektportalen Dox.

Vi tycker att det är viktigt att våra användare känner trygghet i att deras dokument lagras på ett säkert och effektivt sätt inom landet samtidigt som användarna alltid har en kontaktperson att kontakta.

Att tillhandahålla rätt information i rätt tid är alltid en stor utmaning i stora projekt. Dox gör detta möjligt. Fel och misstag minimeras, projekterings- och byggtid förkortas och alla medarbetare får en bättre överblick.

Verktyget är skapat med byggbranschen i åtanke men används även inom andra branscher för att samla all projektinformation på ett ställe och skapa ordning på alla dokument. Du håller även lätt ordning på dina digitala bilder med hjälp av Dox.

Via oss och våra kollegor, kan du få dina projekthandlingar utskrivna och distribuerade över hela landet.

Fråga våra säljare för en demo.
Ring 035-104 105 eller maila oss