FÖRPACKNINGAR, ASKAR, LÅDOR & BOXAR

Förpackningar, askar, lådor & boxar

Julklapp med egen design

Visst är det roligt att ge bort en gåva som är personlig! Vi på KBMEDIA har tagit fram julklappar med egen design och personligt tryck på förpackningen för varje person. Köp en du också.

Vi kan göra förpackningar i små upplagor mycket kostnadseffektivt med snabba leveranser. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta just den där lilla extra fina förpackningen till julgåvan, copy@kbmedia.se, 035-104 105.

Förpackning med eget namn
Exklusiva askar med guldfoliering

Förpackningslösningar

Förpackningar, askar, lådor och boxar kan fylla många funktioner. Vi erbjuder skräddarsydda förpackningslösningar som är både snygga och säljande samt skyddar din produkt. En genomtänkt förpackning ger ett värdehöjande fokus för din produkt och ditt varumärke. 

Design av förpackning

Design av en förpackning handlar om att skapa rätt känsla för produkten och är en viktig del av din varumärkeskommunikation. 

Du kan givetvis få effektfulla efterbehandlingar på din förpackning precis som på vanliga trycksaker. Fråga oss.

Öka försäljningen med rätt förpackning

Fundera på hur du vill att din produktförpackning ska upplevas av mottagarna, vilken typ av produkt är det du vill marknadsföra? Tillsammans med dig tar vi fram en förpackning som speglar dina mål med den produkt du ska lansera eller öka försäljningen med. 

Vill du ha hjälp med hur du vill att din förpackning ska se ut, så kan vi hjälpa dig med det också. Vi har egen ateljé med duktiga kreativa grafiska designers med mångårig erfarenhet inom den grafiska branschen, B2B, marknadsföring och kommunikation. 

Förpackningar, askar, boxar
Förpackningar med eget tryck

Förpackningar i små upplagor

Upplagor i små serier är också väldigt fördelaktigt att producera hos oss. Ska du lansera en ny produkt, men vill först se och känna vilken förpackning som gör sig bäst så kan vi hjälpa dig med det med. 

Hör av dig till oss så hittar vi den perfekta lösningen för dig och dina trycksaker!

Från enkla produktförpackningar till lyxiga presentförpackningar

Vi har mängder med material och efterbehandlingar att välja mellan, förpackningar kan vara allt ifrån enklare produktförpackningar till lyxiga presentförpackningar.

Vi hjälper dig att klä ditt varumärke, hör av dig med dina idéer så hittar vi en perfekt lösning för just dig! copy@kbmedia.se eller ring 035-104 105

Liten ask

Attrahera din målgrupp

En förpackning ska vara funktionell, spegla ditt varumärke och ditt företags värderingar och attrahera din målgrupp.

Boxar

Stick ut i mängden

En bra förpackning ska sticka ut i mängden och locka till köp samtidigt som den ska vara funktionell och även kostnadseffektiv.

KBMEDIA godkänd förpackningsleverantör

FTIGröna Punkten

KBMEDIA tar ansvar för miljön och är givetvis anslutna till Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) och Gröna Punkten.

KBMEDIA säkerställer att vårt material kan återvinnas på bästa sätt. Gröna punkten är en internationell märkning som för närvarande används i 24 europeiska länder och är ett av världens mest använda varumärken av företag som tar ansvar för miljön och återvinning. Vi använder dessutom enbart material som är godkända för tryck i samband med livsmedelsförpackningar.

Svanen

Vi använder oss uteslutande av miljögodkända papper och har minimerat användandet av kemikalier i produktionen. Våra färger är miljöanpassade och källsortering av plast och papper är en självklarhet sedan många år. Prata med våra säljare när du beställer så kan vi märka din trycksak med ”Svanen – Miljögodkänd trycksak”

HÄR KAN DU SE ETT URVAL AV FÖRPACKNINGAR VI HAR GJORT