Bildekaler, foliering, dekor & tryckt inredning

Bildekaler, foliering, dekor

Bildekaler, foliering, dekor & tryckt inredning

Din bil är en rullande reklamplats! Snygga bildekaler på ditt företags bilar stärker ditt varumärke och skapar igenkänning.

Gör din egen design eller låt våra kreatörer ta fram förslag i samarbete med dig, oavsett vilket så lovar vi att du blir nöjd med slutresultatet, maila oss på copy@kbmedia.se eller ring 035-104 105

Stripade bilar
Lastbilsdekor

Alla sorters bildekor

Vi gör alla sorters bildekor på personbilar, lastbilar, släp, racingbilar, trailers och hantverksbilar. Stort som smått.

 

Hör av dig om du vill vet hur vi kan hjälpa ditt företag att synas mer.

Väderbeständigt material

Materialet vi tillverkar din dekor av är mycket tåligt och väderbeständigt samt tål naturligtvis att tvättas i biltvätten.

Här hämtar Hilding Elteknik ut sin nystripade bil hos oss, alltid lika roligt att leverera fina produkter till våra kunder!

Bildekor

Tryckt inredning

Vi trycker din inredning, supersmidigt att på ett enkelt sätt förnya utan att behöva byta ut all din inredning i din restaurang, butik eller kontor. Ett projekt vi nyligen gjort är till en sommarrestaurang.

Foliering av möbler

Förnya dina möbler såsom stolar, konferensbord och hyllor med foliering, det finns mängder med färger och mönster att välja på.

Din möbel får ett helt nytt uttryck

Träslag, sten, marmor, metallicdekor, guld, silver eller koppar. Ett fantastiskt roligt sätt att förnya din inredning med, hör av dig om du vill veta mer om foliering av möbler.

Ring 035-104 105 eller maila oss

Folierad stol

Folierad stol till kundevent

Tryckt inredning

Disk innan foliering

Podie som har folierats med vinyl

Disk efter foliering

Här ser du ett urval av bildekor vi har gjort