Beställ kontorstrycksaker genom tjänsten KBONLINE

KONTORSTRYCK FÖR ALLA

Trycksaker för alla

Vi trycker alla typer av kontorstrycksaker, stort som smått, från enkla flyers till avancerade produktioner med vackra effekter. Prata med oss inför ditt nästa projekt så hittar vi den bästa lösningen tillsammans med dig.

Kom och besök oss på KBMEDIA – fysiskt eller online

Boka gärna ett möte med oss – kom och besök oss i Halmstad eller genom ett onlinemöte så berättar vi mer vad vi kan göra för dig och ditt företag.

När du väljer KBMEDIA som partner kan du alltid vara säker på att få bästa kvalitet, hög servicegrad och snabba leveranser, tveka inte att höra av dig!

Trycksaker för kontoret
kbonline

KBONLINE gör det enkelt att beställa dina trycksaker i din egen webbportal

Beställ trycksaker dygnet runt

Effektivisera din arbetstid med KBONLINE.

KBONLINE är en smidig e-handelstjänst en så kallad Print-On-Demandtjänst, för dig som är kund hos KBMEDIA.

Tjänsten ger dig en unik möjlighet att effektivisera och säkra hanteringen av dina trycksaker, dygnet runt.

Säkra hanteringen av dina trycksaker

Du vet alltid vart dina original finns, alltid rätt färger helt enligt ditt företags grafiska profil och logotyp. Du får totall kontroll över dina trycksaker och sist men inte minst, du vet alltid vad dina trycksaker kostar.

Beställ trycksaker när du vill

Som kund hos oss kan vi skapa en egen portal till er där era vanliga standardtrycksaker läggs upp. Trycksaker som löpande beställs såsom visitkort, brevpapper, kuvert, anteckningsblock, korrespondanskort, kampanjmaterial, manualer, monteringsanvisningar men även era helt kundunika trycksaker.

Trycksaker med variabeldata
Visitkort

Frigör arbetstid

Du väljer själv vilka som ska kunna beställa i din portal, det finns ingen begränsning av användare.

Exempelvis så kan dina säljare beställa sina egna visitkort i portalen utan att behöva gå igenom marknadsavdelningen och på så vis frigöra tid till annat värdeskapande för ditt företag. Olika användare kan ha olika rättigheter för vad de kan beställa. Vanligtvis är det flera avdelningar som sköter olika typer av trycksaksbeställningar.

Boka en demo

Vill du veta mer om KBONLINE så tveka inte att kontakta oss, vi visar gärna en demo och vi hittar den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Maila till copy@kbmedia.se eller ring 035-104 105 för att boka en presentation av KBONLINE.

Anteckningsblock & anteckningsböcker

Här kan du se ett urval av trycksaker vi har gjort