Broschyrer, kataloger & böcker

BROSCHYRER, kataloger & böcker

Vi producerar broschyrer i alla möjliga format och upplagor. Vi hjälper dig med rätt pappersval utifrån vad syftet är med broschyren och vilket intryck du vill att den ska förmedla till mottagaren. Vi har en mängd papper att välja mellan, bestruket eller obestruket i valfri gramvikt.

SÄLJ- OCH MARKNADSMATERIAL

Digitalt material i all ära, men en fin genomtänkt katalog som presenterar ditt företags produkter eller tjänster är fortfarande en viktig del av din marknadsföring. En katalog har lång livslängd och ökar ditt varumärkes synlighet.

Vill du veta mer vad vi kan hjälpa dig med, maila eller ring oss, copy@kbmedia.se eller 035-104 105

Foldrar

OLIKA FORMAT STICKER UT I MÄNGDEN

Din broschyr kan ha olika format, många tänker att en broschyr är ett vanligt A4-format, men varför inte göra den i ett annat format som sticker ut i mängden.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

Rådgör med oss om du vill ha mer idéer hur du kan skapa effektiv kommunikation, maila eller ring oss, copy@kbmedia.se eller 035-104 105

EFTERBEHANDLING AV DIN BROSCHYR

Med olika efterbehandlingar får din broschyr det där lilla extra. Exempel på olika efterbehandlingar är seglaminering som innebär att ett tunt laminat läggs på i efterhand och ger en snygg effekt samt en tåligare broschyr med en behaglig känsla att hålla och bläddra i. Seglaminering kan fås i både matt, satin, gloss och soft touch.

SKAPA LYXIGA BROSCHYRER

Andra effektfulla efterbehandlingar är foliering, runda hörn, stansning och mycket mer. Prata med oss så hjälper vi dig att välja rätt för just din trycksak. Alla våra laminat vi använder är godkända för tryck av livsmedelsförpackningar enligt livsmedelsverkets gällande regler.

Hör av dig så berättar vi mer!

Här kan du se ett urval av broschyrer vi har gjort