Foldrar, menyer, inbjudningar, butiksmaterial & andra trycksaker

FOLDRAR, MENYER & ANDRA TRYCKSAKER

ELEGANTA MENYER

En stilfull, vacker meny representerar ditt varumärke och är en viktig del av din profilering. En meny kan göras i många olika format och kvaliteter. Allt från enklare blad till lyxiga menyer med vackra effekter som exempelvis laminering och foliering.

Våga sticka ut

Det är bara fantasin som sätter gränser, våga sticka ut och låt oss hjälpa dig att ta fram det där lilla extra. Kontakta oss redan idag!

Vackra menyer med exklusiv efterbehandling

SÄLJANDE BUTIKSMATERIAL

Tydligt säljande butiksmaterial gör det enkelt för dina kunder att hitta vad de söker. Vi gör alla sorters butiksmaterial du kan tänkas behöva, allt från affischer till gatupratare, hyllkantslister, hyllvippor till skyltar både för inomhus och utomhusbruk. Loyalitetskort, dekaler, etiketter, golvdekaler, informationsskyltar och mycket mer.

Butiksmaterial
Hyllkantslister

Snyggt & prydligt

Utnyttja möjligheterna på alla ytor i din butik. Hyllkanter är en perfekt yta som tar minimalt med plats, men exponerar dina produkter maximalt.

Enkelt, snyggt och smidigt att förnya allt eftersom sortimentet förändras.

Effektiv kommunikation med gatupratare

En gatupratare är ett effektivt kommunikationssätt utanför din verksamhet och det är väldigt  enkelt att byta budskap.

Gatuprataren kan användas till alla sorters kampanjer, menyer, erbjudanden eller vad det nu kan vara du vill förmedla.

Specialerbjudande till verksamheter i Halmstad City

KBMEDIA har tillsammans med Halmstad City tagit fram snygga gatupratare som alla city-butiker kan beställa genom oss till ett fast pris inklusive tryckt 50x70cm affisch. Är du etablerad i Halmstad city och är intresserad av att beställa gatupratare, kontakta oss på mail copy@kbmedia.se eller ring 035-104 105.

Gatupratare

VACKRA INBJUDNINGAR

Känslan att få en vacker inbjudan till ett event, utställning, bröllop eller någon annan tillställning är svårslaget. Skapa med färg och form samt unika format och material när du vill skapa den där lilla extra känslan och få dina gäster att känna sig extra utvalda.

Vackra inbjudningar

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för dig, copy@kbmedia.se eller 035-104 105.

Tryckta kort med eget motiv

KORT

Vi kan göra alla sorters kort som exempelvis tackkort, inbjudningskort och vykort. Visst är det alltid roligt att få ett vykort! Gör dina egna vykort med dina favoritmotiv hos oss. Vykort fungerar också alldeles utmärkt som inbjudningskort.

Ett vanlig format för vykort är A6 148×105 mm, men naturligtvis kan du få dina vykort i vilket format du vill.

Ta en titt i galleriet för att hämta inspiration